A téli arcápolás elengedhetetlen kelléke az alapos hidratálás.❄️ A hideg, csípősen szeles idő miatt a bőrnek jó adag vitaminra és sűrűbb krémekre van szüksége. A gyors hőmérséklet változásra és a nap első sugaraira azonban megfelelően fel kell készülni, mert a tavasszal jön a száraz és viszkető bőr.🌞

Mi a legjobb a bőrödnek ebben az átmeneti időszakban? Olvasd el tippjeinket, hogy bőröd megőrizze rugalmasságát és fiatalos megjelenését.👇

Te sem bírtad kivárni ezeket a melegebb napokat? A bőrödnek azonban egy kicsit több időre van szüksége az alkalmazkodáshoz. A tavasz több páratartalmat és magasabb hőmérsékletet hoz, ügyelni kell a napfénnyel szembeni védelemre is.

✔️ Kezdj egy alapos peelinggel

Ezekben a hónapokban ideje visszatérni a hámlasztáshoz, ideje ragyogóbbá tenni a tél folyamán felgyülemlett fakó bőrt. 🥶 A kémiai peeling nagyon régi, magas hatásfokú kezelés, ajánlják a tudósok is a tavaszi rendszer elindításához. A bőr gyorsabban eltávolítja az elhalt sejteket, és beindítja a kollagén termelődését. 

Ne feledkezz meg az SPF-ről

A tavaszi nap nagyon erős, ezért a bőrt védeni kell a veszélyes UV-sugárzástól, amely a bőr öregedését okozza. A széles spektrumú védelemmel rendelkező krémek a fiatalos bőr megőrzését segítik.

🧴 Öregedésgátlás már fiatalon

A bőröregedés ellen különösen szükséges a belső és külső hidratálás. 🧊 Tehát a rendszeres folyadékbevitel mellett ne feledkezz meg a hatékony hidratáló anyagokat tartalmazó krémről sem. Ezek egyike a rendkívül hatékony, alacsony molekulatömegű hialuronsav. Mélyen behatol a bőr hámrétegeibe és megköti a vizet, ennek köszönhetően lezárja a bőrt és a finom ráncokat.

🧐 Keresd az antioxidánsokat

Senki sem szereti a pigmentfoltokat, különösen, ha azt a nap okozza. Az antioxidánsok különösen hasznosak a tavaszi és nyári hónapokban. Éppen ezért a Feel Pearls hidratáló arckrém rendkívül erős antioxidánst is tartalmaz – E-vitamint, amely lassítja a bőr öregedését. Ezt a vitamint a szervezet önmagában nem tudja előállítani, ezért kozmetikai termékek segítségével jutatjuk a bőrbe.

Annak köszönhetően, hogy a Feel Pearls hidratáló arckrém az antioxidánsok mellett SPF 15-öt és hialuronsavat tartalmaz, igazán hatékony széles spektrumú védelmet tud nyújtani viselőjének.👌 Enyhíti az öregedés jeleit, visszaadja a bőr rugalmasságát és feszességét, segít megnyugtatni az irritált bőrt és biztosítja a bőr megfelelő hidratáltságát.

Törődünk bőröd egészségével. 🤗 Ezért kizárólag szakemberekkel dolgozunk, hogy garantáljuk a legmagasabb színvonalú ellátást. Csatlakozz hozzánk a gyönyörű bőr felé vezető úton, és kövess minket közösségi oldalainkon.